62-jarige voetganger 20ste verkeersdode

De 62-jarige voetganger Victor Hunter heeft de zware verwondingen van een aanrijding maandagavond niet overleefd. Hij is vanmorgen rond 08.00 uur komen te overlijden op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Rond 22.30 uur maandagavond werd hij door een Toyota Vitz van achteren aangereden aan de Kwattaweg, dichtbij de Grandostraat. De bestuurder reed door en heeft zich niet aangemeld bij de politie. Na intensief speurwerk van de politie van Kwatta is het voertuig gistermorgen aangetroffen bij een woning op het Sophia’s Lustproject . Het voertuig vertoonde bloedsporen en een gebroken ruit en is voor verder onderzoek in beslag genomen. Er werd niemand aangetroffen op het adres. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het lijk is voor verder onderzoek in beslag genomen. Hunter is de 20ste verkeersdode voor dit jaar. De 19de verkeersdode was een Braziliaan, die maandagavond rond 20.00 uur de geest gaf aan de Afobakaweg. De pick-up waarin hij zat, sloeg over de kop.

error: Kopiëren mag niet!