Vandaag première “Adamya mooi, auratya rotzooi”

Vandaag premiereHet toneelstuk “Adamya mooi, auratya rotzooi” (De man goed, de vrouw rotzooi) gaat vandaag in première in Stichting De Olifant. Het stuk heeft Jeetendra Ladi samen geschreven met de leden van de Jongeren Vereniging Rahmalbuiten. Het verhaal gaat over een vrouw die uitloopt voor haar man en later spijt heeft daarvan, vertelt Ladi. ‘Het is de realiteit. Deze dingen gebeuren in het dagelijkse leven. Ik zeg niet dat alle vrouwen zo zijn, maar sommigen. Onze boodschap met dit stuk is dat man en vrouw elkaar trouw moeten zijn. En dat willen wij naar voren brengen.’
Negen acteurs zullen het stuk presenteren. ‘De voorbereidingen zijn vlot verlopen en de groep is helemaal klaar voor de show’, zegt Ladi. ‘Ik heb heel wat positieve reacties al gehad, dus we denken dat het erg druk zal zijn. Er zijn reeds gesprekken gevoerd om misschien dit jaar nog naar Nederland te gaan voor optredens. Met deze groep ben ik al 7 keren geweest voor optredens in Nederland. Ook zijn we bezig met een film, die we later dit jaar gaan uitbrengen’, aldus Ladi. Na het toneelstuk kunnen de aanwezigen dansen met de muziekgroep Sweet Melodies onder leiding van Anand Balgobind.

error: Kopiëren mag niet!