Naat-e-Mehfiel op Trinidad and Tobago

Naat e mehfiel fotoDe Islamitische Gemeente Hidayetul Islam, gevestigd te Leiding 11A, heeft van 28 maart tot en met 7 april een werkbezoek gebracht aan Trinidad and Tobago. Op uitnodiging van hun geloofsgenoten uit San Fernando hebben zij deelgenomen aan geestelijke activiteiten onder de naam van Naat-e-Mehfiel . Naast de Surinaamse delegatie die uit 62 personen bestond hebben ook Guyanezen met ruim 50 personen geparticipeerd aan dit jaarlijks terugkerend evenement dat voor dit jaar op Trinidad werd gehouden. Na afloop mochten de deelnemers een trofee of een oorkonde in ontvangst nemen. Voorzitter Hadji Basier Khudabux was zeer tevreden over de ontvangst en het verdere verblijf van zijn delegatie. In 2014 is het de beurt aan Suriname om als gastland op te treden. Gezien de vele positieve ervaringen heeft het bestuur van Hidayetul Islam zich voorgenomen om zich ten volle in te zetten zodat ook zijn gasten het naar volle tevredenheid mogen hebben. Middels deze sociaal-culturele uitwisseling tussen de drie landen wordt getracht de eenheid en onderlinge verbondenheid te vergroten en een hechtere band te smeden tussen geloofsgenoten.

error: Kopiëren mag niet!