Sportevent ‘Stay fit’ bij Villa Zapakara

Kindermuseum Villa Zapakara organiseert op zaterdag 13 april een uitgebreid sportevent in samenwerking met Boeroe Swing, B-Fit en Goodfood. Bij Villa Zapakara is het thema van april ‘Sport en Spel’. Tijdens het vakantieprogramma staan de meeste workshops in het teken van sport en actieve spelletjes. Aanstaande zaterdag 13 april besteedt Villa Zapakara behalve aan sport en spel ook aandacht aan het belang van gezonde voeding. Boeroe Swing begint de dag met een warming-up en een circuittraining, hierna volgt een korte pauze met een gezonde snack. Vervolgens geven de instructeurs van B-Fit een Zumbathon. Hierna gaan de deelnemers onder begeleiding van Jennifer Plein, die als diëtiste ruime ervaring heeft op het gebied van gezonde voeding, een lunch klaarmaken. Jennifer Plein zal de deelnemers daarbij spelenderwijs informeren over een gezonde en verantwoorde levensstijl.
Directeur Dakaya Lenz laat weten dat Villa Zapakara ook in de Paasvakantie flink in trek is. Waarschijnlijk hangt dat samen met het afwisselende programma dat voor deze weken is samengesteld. De hele dag door kunnen kinderen in het kindermuseum terecht voor uiteenlopende activiteiten. De dag begint met yoga en gedurende de dag worden sport en spel afgewisseld met creatieve workshops. Rond het middaguur staat op de meeste dagen de Bombaytour (‘Ster in de stad’) gepland. De dag wordt daarna besloten met een kinderfilm in de huisbioscoop van Villa Zapakara.
 

error: Kopiëren mag niet!