Miss Suriname 2012 krijgt haar hoofdprijs

Miss Suriname 2012 krijgt haar hoofdprijs (Small)Rachel de la Fuente die op 05 oktober 2012 werd gekozen tot Miss Suriname 2012, kreeg gistermiddag uit handen van directeur Boyke Moesafier van B&R Vehicles aan de Washingtonstraat de sleutels van haar hoofdprijs, een Toyota Passo. APRA vicepresident Farida Soebhan zegt dat het niet aan de Miss Surinameorganisatie en ook niet aan B&R Vehicles heeft gelegen dat De la Fuente nu pas haar auto krijgt. Rachel de la Fuente had geen rijbewijs. Rijschool Kalicharan zorgde ervoor dat De la Fuente theorie – en praktijklessen bij hun kon volgen. De theorie- en praktijkexamens behaalde zij in 1 keer. Een trotse maar ook ietwat zenuwachtige De la Fuente nam gisteren plaats achter het stuur. Naast haar nam Jennifer Dijksteel, second runner-up Miss Suriname 2012, plaats die de Miss Suriname de nodige instructies gaf. Na een ‘wasi’ van de Toyota Passo met champagne en ook nog het afschieten van de nodige confetti mocht De la Fuente wegrijden.
Soebhan vertelde gisteren dat Rachel de la Fuente Suriname in september dit jaar zeker zal vertegenwoordigen op Miss World 2013 in Indonesië. Miss Suriname 2012 treft thans de voorbereidingen voor haar ‘Beauty with a purpose project’ voor de Miss Worldorganisatie. De la Fuente zal knuffelbeertjes verkopen aan het bedrijfsleven. De la Fuente en Jennifer Dijksteel hebben gisteren ook hun prijzen gehad van Shine Instituut om opleidingen te volgen.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!