Paasdrukte Canawaima neemt af

1 Paasdrukte Canawaima neemt afIn verband met Pasen was het een drukte aan beide oevers van de veerdienst verzorgd door de Canawaima Ferry Services.  Er werden drie afvaarten verzorgd per dag om de drukte te kunnen verwerken. Het vele oponthoud wekte irritatie bij passagiers. Plaatselijke regens verpestten af en toe de sfeer. De passagiersruimten zijn niet van dien aard om bescherming te bieden tegen de regen. Tijdens de regen waait het water in de reizigersruimten.  Tegen het eind van het jaar wacht er nog een grotere drukte in verband met het Kerstfeest. Thans is de drukte sterk afgenomen, maar de wachttijden zijn veels te lang. Er wordt uitgekeken naar het inzetten van een tweede veerboot en betere beschutting voor passagiers tegen plotselinge stortbuien en blikseminslag. Dit weekend wordt een drukte verwacht die meer zal zijn dan tijdens de Paasdagen.
N. Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!