Tafeltennissers vertrokken richting Trinidad

4 TafeltennissersEen delegatie van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB) is met een jongensteam van zeven personen vertrokken richting Trinidad & Tobago om mee te doen aan de U-15 en U-18 tafeltennis kampioenschappen in dat land. Het meisjesteam moest worden teruggetrokken, omdat de sterkste speler, Noemi Pawiroredjo, vanwege andere verplichtingen moest afhaken.
De delegatie wordt geleid door Geeta Girjasing en Roel Lie. De spelers zijn Maurice Lie (17), Jared Soogea, Mitchell Tamrin (beiden 15), Niuel Mannes (13), Adesh Jawahir (12), Gian Mannes en Shawn Tamrin (beiden 11). Vanaf de herintroductie van de tafeltennissport in 2009 heeft de STTB contacten gelegd met de internationale organisaties. In 2011 deed Maurice Lie als enige speler mee aan de spelen die in Puerto Rico werden gehouden. Vorig jaar werden de wedstrijden op Cuba gehouden. Toen vaardigde de STTB vier jongens af. Van de zeven deelnemende landen, eindigde Suriname op de zesde plaats.

error: Kopiëren mag niet!