Gouden huwelijk echtpaar Dhanradj – Chotoe

ifDistrictscommissaris Aroenkoemar Ramdhani heeft  in het weekend  het echtpaar Dhanradj – Chotoe  gehuldigd. Het echtpaar deelt al 50 jaren lief en leed met elkaar. Dhanradj Adjodhapersad, 69 jaar oud,  heeft de lagere school te Uitkijk bezocht. Vanaf zijn 16 jarige leefdtijd heeft  hij gdurende 10 jaren gewerkt voor Houtzagerij Hion. Hierna heeft hij bijkans 13 jaren met zijn bus voor  schoolvervoer gezorgd voor de route Hamburg naar Mahoschool.   Op de maandag en zaterdag vervoerde hij patienten van ressort Kampong Baroe   die naar de dokter moesten op Groningen. Als bushouder heeft hij ook 2 jaren de route PJU onderhouden. Vanaf zijn 42 ste jaardag heeft hij arbeiders van Saramacca vervoerd naar Surland tot en met zijn 65 ste jaar. Hierna heeft hij de werkzaamheden overgedragen aan zijn zoon.
Chotoe Kamlapatie, 68 jaar oud, heeft de Lagere school van Leiding 11 A bezocht. Zij heeft zich na het huwelijk beziggehouden met de huishouding en het opvoeden van hun  7 kinderen, te weten 4 dochters en 3 zonen. Daarnaast heeft het echtpaar 13 kleinkinderen en  2  achterkleinkinderen.
De dc feliciteerde het echtpaar namens de president met dit heugelijke feit. Hij vraagt de kinderen om het voorbeeld van hun ouders te volgen, daar ze om welke omstandigheid dan ook lief en leed met elkaar hebben gedeeld. Verder zei hij dat het echtpaar als voorbeeld mag dienen voor de jongeren.

error: Kopiëren mag niet!