Regering houdt zich aan belofte gepensioneerden

De regering staat niet onwelwillend tegenover de verlangens van de gepensioneerden’, zegt voorzitter Armand Deekman van de Bond Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO). Gepensioneerde ambtenaren zijn dankbaar dat het verhoogde pensioen ook deze maand is gestort. De eerste uitkering was in december 2012. BBGO-voorzitter Deekman verduidelijkt dat de gepensioneerde ambtenaren de verhoging ontvangen met 1 jaar twk. Het aangepaste pensioen wordt uitbetaald teruglopend tot januari 2012. In december 2012 is het verhoogd pensioen uitbetaald over dezelfde maand en november 2012.   In januari 2013 is betaald over die maand en over oktober 2012. In februari aanstaande zal worden uitbetaald over die maand en over september 2012. Dit uitkeringstraject wordt uitgezet totdat alle twk is uitbetaald over 12 maanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: