Minister Edward Belfort zal Juridische stappen tegen Gallant ondernemen

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie voelt zich in zijn goede naam en eer te zijn aangetast door de beschuldigingen van vakbondsleider Gustaaf Gallant in een interview op een nieuwssite. De Justitieminister zal met zijn raadsman nagaan welke juridische stappen tegen de vakbondsman kunnen worden ondernomen..
In een reactie van Gallant rond de ontwikkelingen binnen het bestuur van de bond van Penitentiaire Ambtenaren gisteravond in Nickerie zegt hij dat dit een coup is van minister Edward Belfort. Gallant zei verder “ de minister heeft publiekelijk gezegd dat hij zijn plannen klaar had. Hij heeft ons niet eens ontvangen voor een kennismaking. Het is duidelijk dat mensen omgekocht zijn’.
De minister geeft aan dat hij zich niet bezig houdt met vakbondsaangelegenheden van de diverse bonden binnen zijn ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: