‘Dr- en rr-leden NDP Wanica staan achter Pahlad’

Met grote verbazing zegt een groep ‘trouwe NDP’ers’ kennis te hebben genomen van het feit dat de ressortvoorzitters van NDP Wanica geen vertrouwen meer hebben in districtscoördinator Charles Pahlad. ‘Wij allen, gekozen dr- en rr-leden en structuren van Wanica, distantiëren ons van de gedane uitspraken van de zogenaamde 7 ressortvoorzitters. Kort kunnen wij vertellen dat wij NDP’ers van Wanica vanaf het prille begin heel goed met dhr. Pahlad hebben kunnen communiceren en het behaalde resultaat in 2010 geeft dat ook aan’, zeggen deze NDP’ers. ‘Binnen  enkele maanden zijn er 22  ressortvergaderingen gehouden onder leiding van Charles Pahlad in Wanica. Daarbij zijn er  nimmer zaken naar voren gebracht zoals dat dezer dagen gebeurt’, wordt gesteld.
De NDP’ers adviseren Rabin Parmessar ‘dat hij gaat werken voor zijn mensen in Paramaribo’. ‘Hij moet zijn oude aanhang niet in de steek laten. Wij willen de mensen van Wanica gerust stellen met de mededeling dat wij de 3 zetels in Wanica gaan consolideren en hard gaan werken aan het binnenhalen van de 4de zetel in 2015. Dus hoeven onze aanhangers niet te twijfelen aan het Idos en zijn peilingen. Wij roepen dan ook een ieder op om de partij te helpen uitbreiden. Onze partij wordt geleid door een kundige voorzitter en we zijn ervan overtuigd dat hij de juiste beslissingen gaat nemen.’ De groep NDP’ers uit Wanica garandeert dat ‘zeker 99 % van NDP Wanica’ achter Pahlad staat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: