Curaçaoënaar en drie anderen opgepakt voor drugssmokkel uit Suriname

Een 32-jarige Curaçaoënaar is vorige week samen met drie andere verdachten aangehouden in verband met de vondst in de Rotterdamse haven van een grote partij cocaïne. De drugs zaten in een zeecontainer uit Suriname, aldus diverse media. De pakketten lagen verstopt in twee houten kisten, waaronder een krat met daarin een motorfiets van het merk Harley Davidson. De drugs konden worden gevonden met behulp van een speurhond. Na de vondst werden de pakketten door de douane verwijderd, waarna de kisten weer werden gesloten. Deze werden donderdag opgehaald en met een bestelbusje afgeleverd in Ridderkerk, waarna de politie tot aanhouding overging. De straatwaarde van de in beslag genomen partij cocaïne wordt geraamd op 4 miljoen euro.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: