Amarjoti wint taai duel van Arusur op Aruba

IFDe ploeg van Amarjoti heeft een zwaar bevochten overwinning behaald op Arusur in de veteraneninterland op Aruba. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Rohit Mahabier het winnend doelpunt voor Amarjotie. Na een 1-0 ruststand won de ploeg van voorzitter Piet Badal met 3-2. In de eerste helft scoorde Sherwien Montesqieux het eerste doelpunt voor de ploeg van de Hendrikstraat. In de tweede helft maakte Arusur gelijk. Benito Sangam bracht Amarjoti wederom op 2-1. Arusur kwam toch nog op gelijke hoogte. Tenslotte maakte Mahabier het winnend doelpunt.
Volgens voorzitter Badal hadden ze niet verwacht dat Arusur zo sterk voor de dag zou komen. ‘Ze speelden met een aantal buitenlanders die in de Hoofdklasse spelen op Aruba. Ik zag een overwinning niet meer zitten, totdat Mahabier de verlossende goal scoorde. De publieke belangstelling voor deze wedstrijd was heel goed. Wij hadden ook meer dan 20 supporters meegenomen’, vertelt Badal. In totaal was Amarjotie het afgelopen weekend met een 40-man sterke delegatie op Aruba.
Piet Badal doet ook uit de doeken dat Amarjoti nu voorbereidingen treft voor een tour door Miami, in augustus/september’, zegt hij.