Jonathan Wortel schiet Arsenal in laatste minuut naar winst Vasco geeft 2-0 voorsprong uit handen

Arsenal heeft de jacht op de laatste finale rondeplek bij de Domburg Sportbond (DSB) geopend. Met een late 4-3 overwinning tegen Vasco zet de ploeg van centrum Domburg nu druk op de nummers 3 en 4, respectievelijk Boxel’71 en Redijk. Arsenal heeft er 11 punten, de andere twee ploegen hebben er 12 punten. De overwinning van Arsenal viel pas in de 89ste minuut. Aanvoerder Jonathan Wortel schoot de ploeg van vader Dennis Wortel naar de overwinning.
Vasco nam in de wedstrijd een 2-0 voorsprong. Een autogoal van Arsenal’s Brian Tammenga in de 2de minuut en een goal van Mauro Wachter in de 36ste minuut gaven Vasco een goed uitgangspunt in deze wedstrijd. Maar voor rust kon Arsenal de achterstand inlopen via Miquel Darson (2-1). Darson maakte vlak na rust de 2-2 (48ste minuut). Via Jonathan Phoellie kwam Arsenal op een 2-3 voorsprong in de 55ste minuut. Yevgeny Aloema maakte in de 64ste minuut de 3-3 voor Vasco. Pas een minuut voor uitscheiden schoot ‘Jon Jon’ Wortel het winnende doelpunt binnen voor Arsenal.