Diana Pokie krijgt ongewenst bezoek

Dieven zijn dinsdag weer binnengedrongen in de woning van het DNA-lid Diana Pokie aan de Sewpalweg. Daarbij hebben de criminelen enkele kostbare spullen meegenomen. ‘Het lijkt er veel op dat de binnendringers op zoek waren naar documenten en andere paperassen.’ Een laptop is meegenomen en ook een persoonlijke computer is buitgemaakt. Verder is het huis overhoop gehaald. De overige persoonlijke spullen, waaronder sieraden, zijn niet meegenomen. Pokie heeft het gevoel dat politiek hier achter schuilt. De benadeelde heeft aangifte gedaan bij de politie van post De Nieuwe Grond.
Het is nu al voor de tweede keer dat dieven de parlementariër op deze wijze een bezoek brengen. ‘De eerste keer was in oktober 2010, toen de BEP uit de A Combinatie zou treden.’ Toen had ze ook aangifte gedaan, maar de daders zijn nooit gepakt.
In december 2012 werd ook dc Roline Samsoedien slachtoffer van een inbraak. Inbrekers haalden haar hele woning overhoop en namen sieraden mee. Ook haar medaille van haar onderscheiding door de president en gouden speld voor 40 jaar dienst bij RO, namen de criminelen mee. Samsoedien was niet thuis ten tijde van de inbraak.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: