Roofovervallers voorgeleid

De drie verdachten die op 17 januari 2013 door de politie van De Nieuw Grond waren aangehouden ter zake gewapende beroving zijn gisteren voorgeleid. Hun inverzekeringstelling is met 30 dagen verlengd. Zij hadden op die bewuste morgen omstreeks 6.30 uur de familie R. aan de Welgedacht B-weg overvallen. De politie kon in samenwerking met andere politie-eenheden de verdachten aanhouden. Tijdens de achtervolging werd er over en weer geschoten. Daarbij werden twee van de daders geraakt.
De criminelen gebruikten vuurwapengeweld bij de slachtoffers. De heer des huizes werd geraakt in zijn dijbeen. Tijdens de daad waren de rovers gemaskerd. Zij konden niets buitmaken. Het gelukte de sterke arm om de criminelen aan de Eduard Abrahamsweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, klem te rijden. Tijdens de aanhouding belandde het voertuig van de rovers en van de politie in een trens.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: