Ramnandanlal: ‘Verdachtmaking aankoop generatoren ontkracht’

Voor MC/Palu-assembleelid Henk Ramnandanlal staat een ding vast: VHP- parlementariër Asiskumar Gajadien moet nu naar de samenleving toe beargumenteren hoe hij aan de beweringen is gekomen over de vermeende verdachte aankoop van de EBS-generatoren. Het Palu-DNA-lid is van mening dat ‘deze VHP/NF-actie’ politiek geladen is. Het is typisch de rioolpolitiek die het Nieuw Front altijd gevoerd heeft en niet ervoor schroomt Suriname daardoor internationaal te schaden, alleen maar voor eigen politiek gewin. Ramnandanlal zegt dat het nu duidelijk is geworden dat het Olibis-verhaal met verdenkingen naar de regering niet klopt.
Ramnandanlal beweert dat het NF Olibis naar binnen heeft gehaald als financier van de EBS. ‘Waarom heeft de VHP toen geen vragen daarover gesteld?’ Volgens de Palu-parlementariër zal Gajadien zijn vragen over deze case niet meer deponeren in het parlement, omdat hij weet dat de coalitie de vloer met hem zal aanvegen met zijn beweringen. Daarom zoekt hij een andere uitweg en stuurt hij nu een brief naar de president.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: