Inbrekers horen vier jaar tegen zich eisen

Miquel A. (21), Kevin v B. (20). en Roche S.(22) hoorden gisteren elk vier jaar tegen zich eisen. De openbare aanklager, Duncan Nanhoe, gaf aan dat omdat de verdachten uiteindelijk de waarheid hebben gesproken hij is afgeweken van de eis die hij eerder had voorbereid. Hij had een straf in elk geval hoger dan vijf jaar in mind. Miquel en Kevin hebben zich schuldig gemaakt aan een vijf- tot zestal strafbare feiten. De verdachte Roche heeft zijn comparanten vervoerd naar de woningen, alwaar de jongemannen hun slag hebben geslagen. Ene Goke is de man aan wie de verdachten de buit ieder keer tegen een lage prijs verkochten. De verdachten hebben allemaal hun daad bekend, echter ontkennen zij de inbraken te hebben voorbereid. Advocaten Shefani Amirkhan en Grogrette Leter verzochten rechter Dinesh Sewratan om op een andere dag te mogen pleiten. De magistraat stelde de zaak uit naar 6 februari. Op die dag komt de verdediging aan het woord. Het drietal blijft in voorarrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: