Janesh Jiwalal brengt Elmer van Hees eerste nederlaag toe

Elmer van Hees, die tot voor kort ongeslagen was in het “End of the Year 2012” biljarttoernooi van de Moengo Biljart Club, heeft tegen Janesh Jiwalal een bittere pil moeten slikken. Hij leed zijn eerste nederlaag in het toernooi. De wedstrijd genoot veel aandacht, omdat Van Hees, kandidaat eersteklasser, uitkwam tegen de enige eersteklasser van de Moengo Biljart Club. Het was een gelijk opgaande strijd, maar het was toch Jiwalal die aan het langste eind trok.

Standenlijst

# Naam

W

P

1

Obergh Humphrey

8

14

2

Martodikromo Bryan

9

12

3

Berghaven Jefferson

9

10

4

Van Hees Elmer

6

10

5

Berghaven Hendrik

8

8

6

Ranoesemito Pardjo

8

8

7

Jiwalal Janesh

7

6

8

Soekijad James

7

6

9

Wirodiwongso Eduard

7

2

10

Wongsowidjojo Soeban

7

2

11

Jiwalal Rayen

3

0

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: