BMD 1 komt goed terug en verslaat Barcelona

Lange tijd leek het erop alsof Barcelona de jongens van BMD 1 haar eerste verlies zou bezorgen in de competitie van de Kwatta Sportbond (KSB). Door een goal van Sergio Jaba had hij de jongens van Sophia’s Lust op 0-1 gebracht. Maar in de tweede helft keerde het getij. BMD 1 scoorde 2 keer en won de ontmoeting met 2-1. De ervaren doelpuntenmakers Revelino Redmond en Patrick Zinhagel scoorden voor de ploeg van Benie’s Park, Munder en De Boerbuiten (BMD). Door deze overwinning blijft BMD 1 ongeslagen. Na 5 partijen hebben ze 15 punten. Zinhagel blijft ook de topscorer in de competitie.
Dego won haar partij met 5-0 van BMD 2. De ruststand was 1-0. Gregory Akasi, Jermain Ford, Faisel Chatterpal, Marvin Molle en J. Fu scoorden voor Dego. Real Spartaan won van Langu United met 6-1, na een 4-0 ruststand. Lorenzo Padi (3x), Leandro Stuurland, Frederik Dikmoet en Melvin Groeizaam scoorden voor Real Spartaan. Marlon Akoeba redde de eer voor Langu.
Bintang Baru boekte haar eerste overwinning van dit seizoen. Na 4 nederlagen oprij, verraste ze SV Massief met 3-2. De ruststand was 2-0. Giovanni Pinas scoorde een hattrick bij Bintang Baru, Moreno Koningsbloem scoorde voor Massief.
De top 4 ziet er momenteel als volgt uit: 1. BMD 1 15 punten, 2. Dego 13 punten, 3. Barcelona 9 punten en 4. Massief 9 punten. Komend weekend staat de topper op programma tussen BMD 1 en Dego.

Programma Zo. 20 januari:
10.00 uur Bintang Baru – Langu United
12.00 uur Real Spartaan – BMD 2
14.00 uur Dego – BMD 1
16.00 uur Massief – Barcelona
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: