Boxel’71 kan All Star 2010 tot rust bijbenen

4 BoxelBij de voortzetting van de Eersteklasse competitie van de Domburg Sportbond (DSB) heeft Boxel’71 met 2-4 verloren van All Star 2010. In feite ging Boxel tot rust goed mee. De ruststand was 1-1. Maar in de tweede helft viel ze conditioneel terug, waardoor de jongens uit Bernharddorp toesloegen. Jermain Lingaard bracht All Star 2010 na 10 minuten spelen op 0-1. In de 17de minuut maakte Ajay Raghu de gelijkmaker (1-1). In de tweede helft sloeg All Star 2010 meteen toe. Na 2 minuten spelen bracht Elmer van Kallen de stand op 1-2. Lingaard scoorde in de 63ste minuut de 1-3 voor All Star 2010. Raymond Barhoe bracht de spanning even terug in de wedstrijd, toen hij namens Boxel de 2-3 scoorde. Maar het antwoord hierop kwam na 3 minuten. Dion Paujali maakte in de 86ste minuut de wedstrijd af door de 2-4 binnen te schieten. All Star 2010 staat nu 3 punten achter koploper Paranam op de ranglijst.
In de Tweedeklasse werd de Anuraag-derby gespeeld. Het is wederom niet gelukt aan Anuraag 2 om van broer Anuraag te winnen. Deze keer won Anuraag met 5-2, na een 2-2 ruststand. Gilliano Hardjopawiro scoorde een hattrick voor Anuraag, terwijl Radjesh Hindori en Parry Santirta ook een goal meepikten. Soeroedj Bandhoe en Roberto Phoellie scoorden voor Anuraag 2.