Marjory Brown doodgewurgd met touw

De 28-jarige Marjory Jangali-Brown is doodgewurgd met een stuk touw. Deze informatie heeft Dagblad Suriname van betrouwbare bronnen. Inspecteur Humphrey Naarden van de politievoorlichtingsdienst bevestigt dat Brown doodgewurgd is, maar of dat met een touw is gebeurd, is niet bekend. Naarden heeft de resultaten van de sectie op het lijk nog niet onder ogen gehad. De dader is vermoedelijk haar 40-jarige man Radjesh Jangali. Die pleegde na de moord op zijn vrouw suïcide door een verdelgingsmiddel in te nemen. Intussen heeft de politie de lijken vrijgegeven aan de familie. Brown wordt vrijdag begraven. Het echtpaar laat een dochter van 10 jaar achter.
Vrijdagochtend vroeg nam Jangali, meer bekend als Pepsi, zijn vrouw mee. Rond de middaguren belde hij zijn zus met de mededeling dat hij zijn vrouw had vermoord. Zelf zou hij hierna zelfmoord plegen. Zaterdagavond werd aan de Wendyweg op het Blauwmeerproject te Highway het lijk van Brown gevonden in de auto van Jangali. Zondagochtend vond men ook het lijk van Pepsi niet ver van de auto.
Asha Gajadien-Bhagwat
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: