Facebook-reacties op crime passionel echtpaar Jangali-Brown

Vrijdag heeft het zoveelste huiselijke drama zich voltrokken te Livorno. Mogelijk vanwege problemen in de relationele sfeer heeft Radjesh Jangali alias Pepsi zijn vrouw vermoord. Hij pleegde daarna zelfmoord. De ontzielde lichamen van de 28-jarige vrouw, Marjory Jangali-Brown, en haar man Pepsi zijn respectievelijk zaterdagavond en zondagochtend aangetroffen aan de Wendystraat, een zijstraat van de Martin Luther Kingweg te Highway. De vrouw was vermoord en achtergelaten in de Toyota Raum van haar echtgenoot. De man sloeg de hand aan zichzelf door niet ver van de auto in een bosschage een verdelgingsmiddel in te nemen. Het echtpaar laat een kind achter.
Hieronder ziet u enkele reacties die op de facebook-pagina van Dagblad Suriname zijn geplaatst door burgers.
Myrtle – Triest…
 
Nancy – Zucht!!!!!
 
Melvin – Zo fu”ing wreed men geen genade hebben deze mensen
 
Rishke – Oh jeee. Wat gebeurt er allemaal in ons land!!!!!!
 
Arline – En het jaar 2013 is net begonnen, sterkte aan de nabestaanden en het Surinaams volk
 
Sharmila – Is heel erg triest, sterkte aan de nabestaanden.
 
Roberto – Daarom zeg k altijd, lob nanga joe verstand en niet met j hart, j verstand kan j altijd gebruiken, da nooit joe o doe zo iets, nooit no dinki tak a MEID of a BOY naf yoe wan ,al zijn jullie getrouwd, onthoud dat alles wat een begin heeft ook een einde kent
 
Lorette – alleen maar ellende!!!!!!! Ik vraag me eigen af wat in zo iemand zijn hersen plots op komt! Sarie yere! Echt sarie en heel erg triest! Sterkte aan de fam!
 
Dorothy – Ay ik weet niet wat ik moet zeggen dit is meer dan erg .Waarom moet ze sterven omdat ze misschien om wat voor reden dan ook zeker niet meer wil. Zo jammer voor deze jonge dame. Voor hem ik oordeel niet, maar hij heeft het goed gedaan. Maar moet niet denken dat hij al eruit is, nu begin zijn lijden .Sterkte aan de familie.
 
Sherita – Een kind is ineens een wees. Hoe zal het kind dit verwerken???
 
Wiradha – Wat is er eigenlijk?? Is zelfmoord nu een trend geworden in 2013??? Al zoveel gevallen van zelfmoord gehoord… Ziekelijke mensen
 
Norman – Heel erg triest…….Mannen……wat gebeurt er jongoe!! Dit is wel een teken van zwakte. Echter vind k d kop van dit artikel heel erg wreed. Dagblad Suriname…denken jullie aub aan d nabestaanden tog. Heeft d moeder een moordenaar ter wereld gebracht??? Nee toch….let aub op beroepsethiek!!!
 
Djzunils Sunil – In Suriname is zelfmoord al jaren trend.. Jammer dat er niks wordt gedaan!
 
Soraya – Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Men moet niet oordelen meer nadat mensen dood zijn, maar gewoon de overgebleven mensen ondersteunen. Trek er lering uit. Achter elke daad is er een motief te vinden.
 
Denrick  – Crime passionel****
 
Sandhia  – ‘Gecondoleerd’ aan alle nabestaanden. Het nieuwe jaar is nauwelijks begonnen :-
 
Soekirman – Hij zal zijn eigen doodstraf uitvoeren. Weer zo eentje. Hopelijk wordt 2013 geen vervolg van 2012 als het gaat om het vermoorden van partners in liefdesdrama.
Cornelius – Omg ..hard to believe ..RIP Lita en condoleances to the family Brown.
 
Sarojni – R.I.P, condolences to the family
 
Andjenie – Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden. Vooral dat arm kind die momenteel alleen staat zonder moeder en vader.
 
Vallery – Suriname Suriname, so wang swit kondre foe libi, het leven is zo lekker men
 
Annemieke – Zijn bekende buurtbewoners van mij, vindt het zelfs ook triest
 
Ger – R.I.P vanuit Assen Drenthe Nederland…
 
Judy – Weer een vrouw vermoord door haar levenspartner…….why oh why?????????RIP MB en gecondoleerd aan de familie
 
Jo-ann – Die k**mannen kijken teveel naar buitenlandse programma’s als C.I enz. Vind het zo jammer voor die mensen van haar. Voor mij mag de doodstraf ook in Suriname hoor. Stront met dit soort gasten.
 
Soekirman – Voor degenen die nog gaat trouwen, maak die belofte niet van….. tot de dood ons scheidt. Want dit is het gevolg wanneer de woorden letterlijk worden genomen. Als praten niet helpt, prati k’mopo! Er zijn toch meer huizen dan kerken? Behalve als je in de zelfde kerk wilt wonen en doodgaan.
 
Selena – Juiiizzzztttttttt @ Soekirman
 
Barkha – Die man leek een F#@% psycho te xijn jeetjeee man……
Gecondoleerd aan d nabestaanden …..
 
Marjorie – Hai boi……communicatie s d sleutel….die man zijn alfabet s zeker nihil…rip….
 
Vc – Ja erg. Je hoort het steeds meer. Zeker in de mode! en de doodstraf is in Su nog niet officieel afgeschaft hoor.
 
Afsha – Lijkt wel een gewoonte van mannen te worden in Su, om hun (ex) vrouw zo pats boem af te maken
 
Sophie – Is een hindoestaan alweerrrrr
 
Watson – Heel erg wat er gebeurd deze dagen…minute condoleances aan de nabestaanden…
 
Switie – Mannen die moorden of mishandelingen plegen hebben geen hersenen, zijn onzeker van hun bestaan…….zijn klootzakken nr 1

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: