Crime passionel op Highway: . Het echtpaar laat een kind achter.


Vrijdagochtend vroeg Pepsi zijn vrouw om met hem mee te gaan. Rond de middaguren belde Pepsi een zus van hem met de mededeling van dat hij Marjory had vermoord. Vervolgens zou hij zelfmoord plegen. De zus schrok hiervan en schakelde de politie van Livorno in. Deze nam de zaak meteen serieus en stuurde een sms-alert de ether in om de Toyota Raum van Jangali te lokaliseren. Ook de familie, vrienden en kennissen van Brown begonnen met een zoekactie. Er waren tips dat de auto ergens op Paranam was gezien. Verdere berichten ontbraken.
Zaterdagavond rond 19.30 uur kwam de doorbraak. Het voertuig werd gelokaliseerd in de donkere Wendystraat. In de auto trof men het ontzielde lichaam van Marjory aan. Van Pepsi was er nog geen spoor te bekennen. Daar het al avond was en het gebied heel donker was, kon de politie niet veel beginnen.
Zondagochtend werd het gebied uitgekamd en het ontzielde lichaam van Pepsi werd gevonden. Niet ver van de plek waar hij het lijk van zijn vrouw in de auto had achtergelaten, nam Pepsi een verdelgingsmiddel in en gaf ter plekke de geest. De lichamen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. De recherche van Geyersvlijt is bezig met het onderzoek in deze zaak.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!