Nieuwjaars Party met Diamonds 2000 in Restaurant Shadien

Ra – Ni Entertainment en Restaurant Shadien organiseren traditiegetrouw een Nieuwjaars Party op 1 januari 2013 in Restaurant Shadien aan de Anton Drachtenweg. “De mensen zijn dan moe van alle massala doks en lams, dus zal ik een heel apart buffet klaarleggen voor de mensen op deze dag. Vorig jaar hebben ze kunnen genieten van de bitawiri moksi alesi, en dit jaar wordt het weer iets nieuws klaargemaakt door ons”, verzekert dhr. Noel Hassankhan, eigenaar en tevens hoofdkok van Restaurant Shadien.
De muziekformatie Diamonds 2000 uit Nederland, zal wederom aanwezig zijn om d.m.v. goede luistermuziek tijdens het eten, en daarna dansmuziek nadat men heeft gegeten om het eten te helpen verteren, te verzorgen. De zanger ABID HUSSAIN, voorzanger van Diamonds 2000, zal op alle aanvragen vanuit het publiek ingaan. Verder zal Ramnarain Sewram aanwezig zijn om u te vermaken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: