Contestanten Little Miss Suriname bezoeken minister van Sport en Jeugdzaken

Het Little Miss Suriname Contest wordt in 2013 voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door Oriel Production, een sub-onderdeel van Angel Public Relations and Administration APRA. Dit contest waarin 15 meisjes in de leeftijdscategorie 5-12 jaar participeren, heeft als thema dit jaar Dierenbescherming en wordt op 2 februari 2013 gehouden in de Congreshal. De 15 contestanten, Chanelle Rozendaal, Jalita Kromopawiro, Sweta Dhaniramsing, Jenelee Phillps, Gail Somo,Tanisha Spa, Lakisha Buitenman, Anischa Kartodikromo, Cherrely Willemzorg, Romelsa Plein, Nandenie Patandin, Ashley Vin, Desheniera Braaf,Tanisha Spa, Genelva Kartodikromo worden reeds 3 maanden door Oriel Productions getraind in Looptechnieken en houding,  Podiumkunsten, Spreekvaardigheden, Articulatie, Beleefdheidsvormen, Talentenvoordrachten, Choreografische Technieken. In voorbereiding naar het evenement op 2 februari  in de Congreshal hebben de contestanten reeds projecten gedaan w.o. een Kinderdisco en een beleefdheidsbezoek aan de Minister van  Sport en Jeugdzaken drs. B.I. Adna MBA en de directeur Jeugdzaken dhr. J. Sandriman. Het doel van dit bezoek is de minister en de directeur persoonlijk uit te nodigen als eregast tijdens Little Miss Suriname 2013. Zowel de minister als de directeur waren goede gastheren en hebben op een leuke en aangename manier de kleine missen aan de praat gehouden. Er werd verteld over de trainingen van Little Miss Suriname en tevens werd er breedvoerig gesproken over de school en de tijdsindeling wanneer het aankomt op talent en hobby.
De organisatie vertelde over de vele sociale projecten en doelen en de minister complimenteerde de organisatie na enkele optredens van de contestanten 2013 en gaf aan meer te willen investeren in de talenten van het Surinaamse kind in het algemeen op nationaal gebied.  De minister deed een beroep op de organisatie om ook kinderen in de verre districten te betrekken in haar activiteiten. Ook hierover hebben partijen van gedachten gewisseld en zullen in 2013 samen een project uitvoeren. De minister riep vanuit zijn ministerie de kinderen van Suriname op, om meer invulling te geven aan hun talent en een podium te zoeken om dit te delen met Suriname zodat zij als professionals later hun kunnen mogen tonen aan de wereld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: