Wi Na Wan Streetparty Owru Jari Pagara Afsluiting 2012

Amaranta presents in samenwerking met de Surinaamse Artiesten Vereniging (S.A.V.) de Wi Na Wan Streetparty Owru Jari Pagara Afsluiting 2012. Suriname is een nieuwe jaarafsluiting streetevent rijker. Amaranta Restaurant & karaoke bar introduceren samen met het S.A.V. dit jaar hun: Wi Na Wan streetparty Owru Jari Pagarra Afsluiting 2012. Dit grootse  street evenement zal plaats vinden op zondag 30 december 2012 aan de Zwartenhovenbrugstraat ter hoogte van nummer 7 (tussen de Keizerstraat en Nassylaan). Doel van het evenement is om de eenheidsgedachte, dat hard nodig is onder de Surinaamse artiesten en om dat van de totale Surinaamse samenleving te versterken. De eenheidsgedachte dat wij Surinamers moeten hebben kan alleen versterkt worden door respect, begrip voor elkaar en door nauw samen te werken met elkaar. De Surinaamse artiesten moeten ook begrip en respect voor elkaar en elkaars visie opbrengen and make the bound together. De meeste grote evenementen zijn meestal vrij kind onvriendelijk. De organisatoe heeft hier door ervoor gekozen om extra aandacht te besteden aan de kinderen in de vroege uren op deze dag, waarbij een clown de kinderen met een geweldige Clown-act zal entertainen. Restaurant Amaranta zal ook zorgen voor een speciaal kinder menu en er zal een stand zijn, waar men kinderspullen kan kopen voor weggeef prijzen.
Bijzonder noemenswaardig is dat de meeste artiesten die in de line-Up staan vanwege hun presentatie in het jaar 2012 een 1e  prijs in de wacht hebben gesleept. Hieraan mogen wij niet zomaar voorbij gaan. Het gaat onder andere om: Orveo Djoe, de winnaar van: Youth Voice 2012 die met zijn top act het Anthony Nestysporthal op zijn grondvesten heeft doen schudden en de nummer twee winnares: Drusilla Bruch, die ook haar zangtalent ten gehore zal brengen. Onze Suri-Pop niet te vergeten met: Elvin Pool, Lady Shaynah Redan. Deze twee artiesten zijn veel belovend voor de artiesten scene in Suriname en natuurlijk Cyriel and the More Love band, de populairste Up-coming kabula/kaseko formatie in Suriname dat onlangs ook een prijs heeft gewonnen. Naast deze toppers zijn er ook een aantal dans en muziekgroepen zowel nationaal als internationaal in het programma, die allen zeer goed gepresteerd hebben in het afgelopen jaar. Een van de namen dat er zeker niet kan en mag ontbreken is: Patrick “Teve” Tevreden met zijn Kaskawi/kawina formatie Lobi Firi (ex Sukru Sani bandlid). Deze groep komt dit jaar voor het eerst naar Suriname voor verschillende optredens. Naast het muziek gedeelte zal onder andere de toneelgroep: A Sa Go nu in topvorm en ook een van de populairste toneelgroepen in Suriname zal voor een spetterende en zeer komische toneelstuk zorgen. The Generals die dit jaar het kawina festival hebben gewonnen olv Jeff Pokorni zullen ook van de partij zijn.
Op traditioneel gebied hebben wij een zeer bezienswaardige culturele Surinaamse Koto show met de mooiste Odo’s van de kotodragers onder begeleiding van de allround group: United, dat onderleiding staat van Henry Ceder en natuurlijk zijn ook aanwezig de winnaars van de Koto Ontwerpers Contest.   Miss Keti-Koti van 2012, Tatjana Pregers zal ook haar opwachting maken op deze dag.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: