Little Missen bij minister Adna

De organisatie van het Little Miss Suriname contest heeft maandag 24 december j.l. een kennismakings – en beleefdheidsbezoek gebracht aan minister Ismanto Adna van Sport – en Jeugdzaken. Daarbij waren ook aanwezig de little misses van het komend contest. Het Little Miss Suriname Contest wordt in 2013 voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door Oriel Production, een subonderdeel van Angel Public Relations and Administration (APRA). Dit contest waaraan 15 meisjes in de leeftijdscategorie 5 -12 jaar participeren, heeft als thema dit jaar “Dierenbescherming” en wordt 2 feb a.s. gehouden in de Congreshal.
De 15 contestanten t.w. Chanelle Rozendaal,Jalita Kromopawiro,Sweta Dhaniramsing,Jenelee Phillps,Gail Somo,Tanisha Spa,Lakisha Buitenman,Anischa Kartodikromo,Cherrely Willemzorg,Romelsa Plein,Nandenie Patandin,Ashley Vin,Desheniera Braaf,Tanisha Spa,Genelva Kartodikromo worden reeds 3 maanden door Oriel Productions getrained in looptechnieken en houding, podiumkunsten, spreekvaardigheden, articulatie, beleefdheidsvormen, talenten voordrachten, choreografische technieken, etc.
In aanloop op het evenement op 2 februari a.s., hebben de contestanten reeds projecten gedaan w.o. een kinderdisco en nu een beleefdheidsbezoek aan de Minister van Sport en Jeugdzaken de heer Ismanto Adna en de directeur Jeugdzaken John Sandriman.
Het doel van dit bezoek is om de minister en de directeur persoonlijk uit te nodigen als ere gast tijdens Little Miss Suriname 2013. Zowel de minister als de directeur waren tevens goede gastheren en hebben op een leuke en aangename manier de missen aan de praat te gehouden.
Er werd verteld over de trainingen van Little Miss Suiriname en tevens werd er ook breedvoerig gesproken over de school en tijdsindeling wanneer het komt op talent en hobby.
De organisatie vertelde over de vele sociale projecten en doelen en de minister complimenteerde de organisatie na enkele optredens van de contestanten 2013 en gaf aan meer te willen investeren in de talenten van het Surinaams kind in het algemeen in breder verband.
De minister deed verder een beroep op de organisatie om ook kinderen in de verre districten te betrekken in hun activiteiten. Ook hierover hebben partijen van gedachten gewisseld en zullen in 2013 samen een project uitvoeren.
De minister riep de kinderen van Suriname op, om meer invulling te geven aan hun talent en een podia te zoeken om deze te delen met Suriname zodat zij als profesionals later hun kunnen mogen tonen aan de wereld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: