Eigenaar De Eenheid zwaar mishandeld tijdens beroving

De eigenaar van houthandel ‘De Eenheid’ is vanmorgen omstreeks zeven uur door twee gewapende criminelen overvallen op het terrein van zijn bedrijf aan de Duisburglaan. Het slachtoffer was nauwelijks met een arbeider op zijn werkplek aangekomen toen hij overvallen werd. Bij die gelegenheid had hij een trommel met geld bij zich. Arbeiders die hem te hulp wilden schieten werden op afstand gehouden door een van de criminelen, die schoten loste uit zijn vuurwapen. Tijdens de beroving is de handelaar met een eind hout geslagen en wel zodanig dat hij een ernstige verwonding heeft opgelopen in zijn gelaat en hoofd. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert. Nadat de criminelen de trommel met geld hadden buit gemaakt zijn zij daarmee in de Saramaccakanaal gesprongen en zijn naar de overkant gezwommen naar de buurt bekend als Goede Verwachting. De Saramaccakanaal stroomt achterlangs het houthandelsbedrijf.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: