Torarica vervat 50-jarig bestaan in boek

Hotel Torarica heeft haar 50-jarig bestaan vervat in een boek. Een halve eeuw hotelgeschiedenis is door Chandra van Binnendijk en Marieke Visser vastgelegd in deze feestelijke prachtuitgave.
Hotel Torarica, liefkozend ‘Tor’ genoemd, is zo veel meer dan een plek waar gasten voor kortere of langere tijd comfortabel overnachten. Het is ook een werkplek, een publiek bezit, een stuk Surinaamse geschiedenis, een plaats waar men elkaar ontmoet. Kortom: ‘a people‘s business’! Het boekt duikt in de bruisende wereld van het hotelbedrijf. Fraaie foto’s van PLU de la Fuente geven het 24/7-karakter van het hotelbedrijf goed weer. Aan de hand van de boeiende verhalen van Cynthia McLeod en tekeningen van Paul Woei wordt onder meer de Surinaamse gastvrijheid beschreven. De unieke kunstcollectie is gefotografeerd door Roy Tjin. Een waardevol document boordevol anekdotes, geschiedenis, historische foto’s, interviews en andere wetenswaardigheden. Gisteren vond de presentatie van dit boek plaats.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: