Zesde editie Big Comedy Jam

De 6e editie van de Big Comedy Jam tevens 5th Anniversary is een feit en wel van 27 tot en met 29 december in theater Thalia. Zoals eenieder weet, is de Big Comedy Jam uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat al jaren behoort tot de december- traditie in Suriname. Aangezien dit onze vijfde jaargang is, hebben we reden voor een feest. Er is op elke dag van de show een ticket te winnen naar Curaҫao gesponsord door Insel Air en vele andere prijzen. In 2007 begonnen we met een uitverkochte avond in de Congreshal en het jaar daarop werden het drie shows. Dit vanwege de grote vraag van het publiek. Vanaf 2009 waren er vier shows nodig om aan de vraag van het publiek te voldoen. Deze 6e editie, met in de line up Rayen Panday, Rayzor en Kool Bubba Ice, belooft wederom een spectaculaire show te worden. De twee laatstgenoemden zijn Amerikaanse comedians die o.a op HBO tv, BET, Diddy’s Bad Boys of Comedy en op het witte doek hun sporen hebben verdiend. Rayen Panday die er vorig jaar al bij was, staat in het voorprogramma van Najib Amhali in de uitverkochte Ziggo Dome op 14 december. Dit is de eerste comedy show in de Ziggo Dome met een capaciteit van 8000 man per avond. Het zal gaan om drie shows van 27 t/m 29 december 2012 telkens om 20.00 uur in theater Thalia. De shows zullen toegankelijk zijn voor ca. 1500 mensen in de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder.
De uit Zaandam afkomstige Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na te hebben opgetreden in Zo:Raymann werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv-programma van Jörgen Raymann en daarna voor de Dino Show van Jandino Asporaat. Sinds 2010 is hij vaste kracht bij het Comedy Café in Amsterdam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: