Succesvolle bazaar Firma Soeng Ngie & Co

De Firma Soeng Ngie & Co heeft afgelopen zondagochtend een succesvolle bazaar georganiseerd aan de Wilhelminastraat ter hoogte van haar filiaal Soeng Ngie’s Oriental Market, alwaar de bekende Chinese markt wordt gehouden.  De bezoekers konden bij de verschillende tentjes terecht voor overheerlijke Chinese gerechten. Daarnaast waren er bloemen, groenten en fruit te koop. Er waren verschillende zang- en gastoptredens. De directeur/eigenaar van Soeng Ngie & Co, Micle Fung, zorgde ook voor amusement voor het publiek. Zo heeft hij een paardenwedstrijd gehouden met zijn speciale “paarden” die hij uit China heeft gehaald. Ook het publiek mocht deelnemen en de winnaar kreeg een voedselpakket. Het is de tweede keer dat de firma deze bazaar, welke een sociaal karakter heeft,  organiseert.  Een deel van de opbrengsten gaat naar  huize Betheljada .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: