Vierde keer We Give Back

Op 21 december organiseert Zus & Zo voor het vierde achtereenvolgende jaar, een ‘We Give Back’ dag, een benefietdag in het teken van de Annie Creche. Het doel van deze dag is om de gehele omzet van het café te schenken aan de Annie Crèche. Vorig jaar kwam dit uit op 10.000 SRD, en nu wil de organisatie voor minstens het dubbele gaan. Ook hun tourboekingskantoor, shop en guesthouse zullen een percentage van de inkomsten van die dag schenken. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren die een donatie zouden willen doen. Dit kan in allerlei vormen: producten, geld, entertainment, diensten, benodigdheden enzovoorts. Zus &Zo wil een zo hoog mogelijke omzet halen voor de Annie Creche, juist met het vooruitzicht op de feestdagen en dat kan alleen lukken met de hulp van andere instanties.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: