Robinhood stelt Eugene Verwey aan als nieuwe coach

Oud WBC-coach Eugene Verwey, is de nieuwe eindverantwoordelijke bij SV Robinhood. Voorzitter Ludwig van Dijk heeft meteen een vervanger voorgesteld, nadat Eduard Redjosentono na de 5-0 nederlaag tegen Leo Victor bedankt had. Geruchten doen de ronde dat Redjosentono het niet op prijs stelde dat Van Dijk achter de schermen met Verwey bezig was. Redjosentono bedankte voordat hij zelf door Robinhood ontslagen zou worden.
Verwey was vorig seizoen de topman bij WBC. De tweede helft van de tweederonde in de Hoofdklasse competitie verliep niet zo goed. Spelers kwamen niet trainen en conflicten binnen de spelersgroep teisterden de club. WBC haalde dit seizoen Robinhood-coach Roy Vanenburg binnen, die voor het einde van het seizoen bedankt had. Verwey ziet veel mogelijkheden met Robinhood, vooral met de jeugdspelers die doorstromen, om tenminste de landstitel te verdedigen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: