Tap A Jari bombarie toernooi 2012

De Surinaamse Judo Federatie organiseert dit weekend, 15 en 16 december het Tap a Jari bombarie toernooi. Dit toernooi heette eigenlijk het Srefidensi toernooi maar omdat de wedstrijden toen in november niet door zijn gegaan, is de naam veranderd. De SJF zal op vrijdag 14 december speciaal voor dit toernooi een groep van 60 personen uit Frans Guyana ontvangen. Hiervan zijn  47 vechters. De gasten zullen over land afrijzen en in de middaguren  in Paramaribo arriveren.  Zij vertrekken maandagochtend via dezelfde route terug.
De wedstrijden worden op zaterdag en zondag gehouden. De start is om 10.00. De onofficiele weging is op beide dagen tussen 08.00 e 09.00 terwijl de officiele weging van 09.00 tot 09.30 is. Wie niet officieel heeft gewogen zal niet kunnen deelnemen. De wedstrijden worden gehouden in de Chinese hal aan de J.A. Pengelstraat. De Surinaamse judoka’s moeten voor dit toernooi hun judopaspoort al in orde hebben.
Vanwege logistieke beperkingen zullen de Franse eilanden Martinique en Guadeloupe en het Braziliaanse Macapa niet meedoen. Het volgend jaar wil de SJF deze landen wel ontvangen samen met Guyana, St Maarten, Barbados en Trinidad & Tobago.
Dit toernooi is het laatste judo toernooi van het jaar 2012.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: