Hard rijden meest voorkomende verkeersovertreding

Het Verkeerhandhavingsteam van de politie heeft zondag en gisteren respectievelijk op de Afobakkaweg en de Kennedyweg  verkeerscontroles gehouden. Bij de actie op de Afobakkaweg is een aantal personen bekeurd. Van 2 autobestuurders  is het rijbewijs ingevorderd, omdat zij ver boven de maximumsnelheid gereden hebben. Één van hun was onder invloed van alcohol en reed met een snelheid van 134 kilometer per uur op een weggedeelte waar er maximaal 80 km per uur gereden mag worden. Aan boetegeld is SRD 4.000 ontvangen.
Gisteren heeft het team op de Kennedyweg ook een aantal personen bekeurd voor onder meer te hard rijden en rijden zonder rijbewijs. Er zijn 2 rijbewijzen ingevorderd, omdat deze overtreders ver boven de maximumsnelheid reden. Op een weggedeelte waar men maximaal 50 km per uur mag rijden,  hebben zij 124 om 111 km per uur gereden. Aan boetegeld is SRD 3.170 ontvangen. Gebleken is dat de meeste personen bekeurd zijn, omdat zij boven de maximumsnelheid reden. De politie zal deze maand de verkeerscontrole op de openbare wegen opvoeren. Vooral op de wegen met een hoge verkeersintensiteit.

error: Kopiëren mag niet!