Jongensjeugd CLD blikt Tweedeklasseteam Yellow Birds in

De jongensjeugdploeg van CLD heeft een grote overwinning geboekt in het Hesdey van Wilgen- bekertoernooi van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA). Tegen de ietwat veteranenploeg van Yellow Birds tweede klasse zegevierde CLD met 97-53, nog net geen centuryscore. De ruststand was 46-29. Jay Aikman was heer en meester in deze wedstrijd. Hij noteerde 28 punten voor zijn ploeg. Roche Grootfaam hielp hem met 17 punten. Bij Yellow Birds hadden Stencio Felixdaal en Elvin Yorks 18 om 17 punten. Ook de heren tweedeklasseploeg van CLD won haar partij. Ze versloeg Telesur met 80-42, na een 33-23 ruststand. Demis John werd wederom de topscorer bij CLD met 23 punten. Paulus Hill had er 14 punten voor Telsur.
De komst van Bruce Zamuel bij Oase werpt haar vruchten steeds af. Met 27 punten was hij de plaaggeest van De Arend. Oase won na een 32-25 ruststand met 70-50. Naast Zamuel scoorde Melvin Pigot 16 punten. Bij De Arend had Xavier Elburg 19 punten, Clarence Rozenblad noteerde 13 punten. De jongensjeugdploeg van Yellow Birds won haar partij van Rialto met 61-53, na een 34-24 ruststand. Maurice Lee scoorde 16 punten voor Yellow Birds en Asan Landbrug 13 punten. Bij Rialto had Randon End 14 punten en Giovanni Nyon 9 punten.
Zaterdag speelt om 19.00 uur Marwina – SCVU en om 20.30 uur Yellow Birds – De Arend jongensjeugd. De wedstrijden van zondag zijn afgelast, omdat de Ismay van Wilgen Sporthal verhuurd is voor een thaiboksgala.

error: Kopiëren mag niet!