Kinderen met sterke drank bij nachtevenementen

DOE-parlementariër Carl Breeveld, vurige bepleiter van waarden en normen, waarschuwt voor uitspattingen bij nachtevenementen. Hij toonde zijn tevredenheid over het negatief advies dat de politie onlangs gaf voor de organisatie van een festijn (Parbo Night) op het Onafhankelijkheidsplein. Het komt volgens het assembleelid al te vaak voor dat deze evenementen ontaarden, doordat kinderen tot laat in de ochtend met sterke drank (bier) op straat blijven hangen. ‘Dat is een dikke min voor de organisatie.’ Breeveld riep de verantwoordelijke overheidsinstanties op naar het probleem te kijken en het daartoe te leiden dat zulke ‘nights’ en soortgelijke evenementen in een besloten sfeer plaatsvinden. Breeveld deed deze oproep bij de eerste ronde van de begrotingsbehandeling gisteren in het parlement.

error: Kopiëren mag niet!