Uitbetaling achterstallige subsidie na 5 december

De achterstallige subsidie aan de bushouders zal na 5 december uitbetaald worden. Deze mededeling kreeg John Mahadewsing, voorzitter van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO), afgelopen week van de directeur van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) te horen. Volgens de directeur is men bezig met de begrotingsbehandeling en de verwachting is dat het nog deze week afgerond zal worden. Pas na de aanname van de begroting kan men tot uitbetaling overgaan. Voor Mahadewsingh zit er niets anders op dan dit voor te houden aan de leden. De overheid moet ongeveer SRD 9 miljoen aan subsidie betalen aan de bushouders. De bushouders rekenen op deze uitkering. Zij zijn het wachten beu en willen nu af van deze subsidieregeling.

error: Kopiëren mag niet!