Moeder die baby ‘dumpte’ opgebracht voor verhoor

De politie van bureau Paranam kreeg zondagmiddag een melding binnen dat een pasgeboren kind was aangetroffen in de toiletruimte van een ontspanningsoord binnen hun ressort. De melding bleek op waarheid te berusten. Een jonge vrouw had een pas geboren kind van het mannelijk geslacht  in een emmer in een toiletruimte aangetroffen.  Het kind werd zo snel als mogelijk vervoerd naar een ziekenhuis voor medische hulp. Zijn situatie is stabiel te noemen. Intussen is de moeder van het kind achterhaald. Zij blijkt dezelfde vrouw te zijn door wie het kind ‘ontdekt’ is. Het betreft in deze een 37-jarige vrouw. De baby is haar vijfde kind. Het is nog niet duidelijk waarom zij het kind in eerste instantie in de emmer achterliet. De vrouw zal met behulp van een deskundige worden gehoord, aangezien zij een spraakgebrek heeft.

error: Kopiëren mag niet!