Theo Vishnudatt: ‘Drempels vormen groot oponthoud voor ambulances’

Drempels vormen een groot oponthoud voor de uitrukkende ambulances. ‘Je verliest bij een weg met 4 drempels zeker 6 tot 8 minuten. Dat is veels te veel oponthoud. Het kan mensenlevens kosten’, zei parlementariër Theo Vishnudatt gisteren in DNA. Volgens Vishnudatt zijn er drempels, omdat er een aantal verkeersduivels zijn die zich niet aan de regels houden. Verkeersdeelnemers moeten hun attitude veranderen.  Vishnudatt vraagt zich ook af waarom een ambulance vanuit het ziekenhuis moet uitrukken om een gewonde of patiënt op te halen. Het kost veel tijd om uit te rijden. Hij stelt voor dat er posten komen op verschillende locaties, van waaruit ambulances kunnen uitrijden. ‘Hierdoor win je meer tijd.’
Asha Gajadien – Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!