Rover maakt seniorenburger AOV afhandig

De notoire oplichter Vinod D. heeft vrijdag een seniorenburger beroofd van zijn AOV-geld. Pingo, zoals de oplichter ook bekend staat, ontmoette de man in de omgeving van de Zwartenhovenbrugstraat vrijdagmiddag. Het geld had de bejaarde man kort daarvoor gelicht van de AOV-storting. Tijdens het praten, pakte de man SRD 200 af van de oudere burger. Hierna koos hij het hazenpad. De benadeelde zette een achtervolging in en op de hoek van de Anton de Komstraat/Zwartenhovenbrugstraat vond hij hulp. Intussen was de rover de Anton de Komstraat in gerend. Al snel vatte een groep gemobiliseerde burgers Vinod D. in de kraag en werd hij overgedragen aan de politie. Na het teruggeven van de SRD 200 werd de man op vrije voeten gesteld door het bureau Keizerstraat.

error: Kopiëren mag niet!