Recidivist afgestraft met 12 maanden celstraf

De 38-jarige recidivist, Milton Dashveld, gaat voor 12 maanden achter de tralies. De verdachte heeft een vrouw op de openbare weg van haar halsketting beroofd. Hij is vaker aangehouden voor dergelijke feiten. De magistraat achtte de beroving wettig en overtuigend bewezen. De verdachte gaf aan dat hij niet de bedoeling had om de vrouw te benadelen. Het plan kwam opeens in hem op. Hij heeft zich hiermee voor de zoveelste keer schuldig gemaakt aan een strafbaar feit. Hij vroeg de rechter weer om een kans. Het Openbaar Ministerie achtte het feit wettig en overtuigend bewezen en eiste een gevangenisstraf van 2 jaar met aftrek. De magistraat week uiteindelijk af van de strafeis en veroordeelde Dashman tot 12 maanden cel.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!