Trinitatis Lutherse Kerk gaat lopen

De Trinitatis Lutherse Kerk van de Augsburgse Evangelisch Lutherse Gemeente in Suriname bestaat op 30 november 4 jaar. Deze zal in verband hiermee een 5 kilometer wandel- en trimloop organiseren op zaterdag 10 november aanstaande. Deze loop wordt ondersteund door het directoraat Openbaar Groen. Het thema is: “God created nature, Care for it”. Voor een wandel- en trimloop is gekozen, omdat men vindt dat de gemeenschap meer moet bewegen. Een fitte samenleving is immers een gezonde en productieve samenleving. De start en finish is het kerkgebouw aan de Mr. Eduard Brumastraat 62. Voorafgaand aan de loop zijn er toespraken van onder andere milieu waakhond Nimos en het directoraat Openbaar Groen.
De route van de wandel en trimloop is als volgt: Eduard BrumastraatàZwartenhovenbrugstraat linksaf àStoelmanstraat à Henck Arronstraat rechtsaf à Mr. Dr. J.C. de Mirandastraat rechtsaf àWaterkant rechtsafà Dr.Sophie Redmonstraat rechtsaf à J.A. Pengelstraat rechtsaf à Henck Aaronstraat rechtsaf àFred Derbystraat rechtsafà Eduard Brumastraat rechtsafàFinish. Een commissie, onder leiding van de secretaris van de kerkeraad Harvey Panka, is belast met de organisatie. De organisatie heeft gemeend om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen mee te lopen. Het inschrijfgeld van SRD 15 is daarom teruggebracht naar SRD 10.

error: Kopiëren mag niet!