Trainer Edmund Ramkisoen neemt roer over bij Caravan Wilco Finisie na 2 wedstrijden bedankt

Trainer Edmund “Mohan” Ramkisoen zal de ploeg van Takdier Boys verlaten voor Caravan. Oefenmeester Wilco Finisie was een dag na het verlies tegen Boma Star al bedankt door het bestuur van Caravan onder leiding van Ferozkhan Rahmoe. Dit wegens teleurstellende resultaten van de kampioen van het Lidbondentoernooi. De eerste wedstrijd speelde Caravan 1-1 gelijk tegen De Ster, terwijl zij de tweede wedstrijd met 2-1 verloor van Boma Star. Het verlies tegen Boma Star kwam heel hard aan bij het bestuur, omdat ze juist een voorsprong uit handen hebben gegeven. Ramkisoen bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat hij de overstap gemaakt heeft naar Caravan. ‘Ik heb mijn eerste training gisteren afgedraaid, woensdag zit ik op de bank bij Caravan – Tammenga’, zegt Ramkisoen. De reden van zijn vertrek is dat hij een betere aanbieding heeft gekregen van Caravan. ‘Soms moet je ook aan je vrouw en kinderen denken.’
Ramkisoen kende een flitsende start met Takdier Boys. Santos werd met 5-2 verslagen en afgelopen week werd Papatam met veel machtsvertoon aan een kant gezet. Takdier Boys won de wedstrijd met 3-0. “Formeel heeft Ramkisoen tot nog nu toe niet bij ons bedankt. Hij is zaterdag gewoon zijn wedstrijd komen coachen en wij verwachten hem vandaag ook weer op de training. Mocht het zo zijn dat hij wil vertrekken, dan zal ik hem niet in de weg staan. Wij hebben al een noodplan bedacht, voor het geval hij gaat vertrekken”, zegt voorzitter Sudesh Bissumbhar van Takdier Boys aan Dagblad Suriname.
Trainer Ramkisoen is geen onbekende voor Caravan. Het was dezelfde trainer die Caravan ongeslagen liet promoveren naar de SVB Eersteklassecompetitie. Hij stond ook aan de basis van de formatie van het team voor de topsectie. Een paar weken voor aanvang van de competitie koos hij ervoor om toch bij zijn oude club Takdier Boys te blijven. De Caravan-familie, vooral de supporters, geloven er heilig in dat Ramkisoen de ploeg tot grote hoogten kan leiden. Alleen hij is daartoe in staat. Want hij kent de cultuur van Caravan.

De stand in de SVB Eersteklasse:

Nr Vereniging

W

Pnt

V

T

01 Takdier Boys

2

6

8

2

02 KD

2

6

6

2

03 Boma Star

2

6

4

2

04 De Ster

2

4

5

2

05 Voorwaarts

2

3

7

6

06 Papatam

2

3

4

4

07 Botopasie

2

2

4

4

08 Caravan

2

1

2

3

09 Inter Rica

2

1

2

3

10 ACoconut

2

1

4

7

11 Tammenga

2

0

2

6

12 Santos

2

0

4

11

Het schema van de 3e speelronde :

Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Tammenga Caravan Wo.31 okt Dr.Ir.F.Essed 20.00u
Takdier Boys Voorwaarts Vr.02 nov E.Blackman 20.00u
Boma Star De Ster Za.03 nov Boma Star SC 16.30u
Papatam Santos Za.03 nov Papatam SC 16.30u
Acoconut Inter Rica Za.03 nov G.Deul 16.30u
KD Botopasie Zo.04 nov Ramkhelawan SC 16.30u

error: Kopiëren mag niet!