Vickey Ramdat Tewarie speelt remise tegen Amresh Hanoeman

Zaterdag werd de 4e ronde van de Rukhmania Interne Ladder Competitie voortgezet. Koploper Vickey Ramdat Tewarie moest het met zijn zwarte stukken opnemen tegen de ervaren Amresh Hanoeman. De laatstgenoemde startte de wedstrijd heel aanvallend, maar Ramdat Tewarie ruilde de aanvallende stukken af en na een 3-peat repetition eindigde de wedstrijd remise. Door deze remise blijft Ramdat Tewarie aan kop. Op bord 2 was er een hele interessante partij. Dewish Salik moest het opnemen tegen Manish Ramjiawan. Ramjiawan kon zich geen verlies meer permitteren als hij nog aansluiting bij de kopgroep wilde hebben. Hij maakte ook geen fout en won zijn partij. Door deze overwinning heeft Ramjiawan het verschil met de koploper gebracht op 2 punten. Renusha Gajadin en Vishay Hardwarsing kwamen weer uit tegen elkaar. Na een gelijk opgaande strijd besloten beide spelers de punten de delen. Jonathan Tjon A Loi won zijn partij van Donavan Lispiki. Doordat er vele toernooien van de Surinaamse Schaakbond op komst zijn,wordt de 5de ronde in de tweede week van november voortgezet.

Top 5 na ronde 4: 
1. Vickey Ramdat Tewarie 147 punten
2. Manish Ramjiawan 145 punten
3. Amresh Hanoeman 133 punten
4. Renusha Gajadin 101 punten
5. Vishay Hardwarsing 94 punten

error: Kopiëren mag niet!