Benschop verzekerd van een veilige onafhankelijkheidsviering

Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop verzekert de gemeenschap ervan dat de onafhankelijkheidsviering dit jaar ook even feilloos in Nickerie zal geschieden als in Paramaribo. Onlangs heeft de minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin, en de minister van Defensie, Lamure Latour, een bezoek gebracht aan het rijstdistrict om de technische zaken op orde te stellen. Thans wordt gebogen over de logistiek, vertelt Benschop aan Dagblad Suriname. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alle aspecten om de veiligheid voor de bezoekers te garanderen en te waarborgen, worden nauwkeurig bekeken.
Zo is een commissie in het leven geroepen door de districtscommissaris van Nickerie die samenwerkt met de commissie van het kabinet van de president om de viering van 37 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid in Nickerie feilloos te laten geschieden. Geen enkele activiteit zal afgelast worden. De parade en het defilé zullen plaatsvinden voor het commissariaat van Nickerie. Er is voldoende ruimte hiervoor beschikbaar. Er is reeds een locatie zichtbaar gemaakt waar de gebruikelijke receptie door het staatshoofd zal worden gehouden. Behalve de toeristen worden er ruim 2.000 tot 3.000 bezoekers verwacht op de bijzondere dag.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!