Gezin overvallen aan de Willemsbrugweg

Drie gemaskeerde en gewapende criminelen hebben gistermorgen rond 6.30 uur hun slag geslagen aan de Highway, Willemsbrugweg omgeving Blauwmeer. De rovers hebben de slachtoffers hardhandig en gewelddadig aangepakt. Als gevolg hiervan heeft een slachtoffer een barstwond aan zijn hoofd opgelopen. Dit slachtoffer moest naar de Spoedeisende Hulp (SEH) vervoerd worden. Politiewoordvoerder Dropatie Ramkhelawan geeft aan dat de mannen met een voertuig van de benadeelde ervandoor zijn gegaan. In deze gaat het om een goudkleurige Toyota Rav4 met als kentekennummer 94-40 WP. De daders zijn richting de Martin Luther Kingweg opgereden. De politie heeft de daders nog niet in de kraag gevat. Het voertuig is nog niet teruggevonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!