Ordereglement voor voj-scholen van het RKBO

Directeuren van MULO en LBGO scholen van de RKBO begonnen in juni aan het maken van een ordereglement voor leerlingen. Het is de bedoeling dat alle RKBO-scholen een vernieuwd en uniform reglement hebben. Dezegroep ging enthousiast verder onder begeleiding van Stephanie Tai A Pin- Zebeda en Alma Plein met het schrijven van een reglement voor onderwijsgevenden. Intussen is het reglement voor leerkrachten ook af en in boekvorm uitgegeven. Tevreden over het werk dat is gedaan bracht deze groep een exemplaar voor Onderwijsminister Shirley Sitaldin. Het was volgens de groep van groot belang dat dit boek uitkwam. Wetende dat het nog altijd aangevuld kan worden verwacht de groep feedback te krijgen op hetgeen zij op papier hebben gezet. Alle nieuwe leerkrachten kregen een exemplaar van dit boek gehad tijdens de trainingsweek voor deze leerkrachten. Verder zal de distributie van deze boeken naar de rest van de scholen op korte termijn op gang worden gebracht.

error: Kopiëren mag niet!