Minister Sitaldin ontvangt Stg. De Stem

Minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en Volksontwikkeling(MINOV) ontving eerder in de week het bestuur van stichting De Stem. Zeer gedreven en overtuigt verteldeCarlo Landsdorf, voorzitter van stichting De Stem over het werk dat De Stemin de afgelopen 15 jaar heeft gedaan. Hij haalt aan dat zijn stichting echter veel meer zou willen doen. In dat kader deed hij het voorstel aan de minister om onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren op diverse scholen door zijn stichting tegen betaling. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere het onderhouden van terreinen en wassen van de schoolgebouwen.De werkzaamheden zullen plaatsvinden onder supervisie van een begeleider van de stichting. De Stichting houdt zich bezig met de zorg van verslaafden en probeert ze te helpen aan een goede plaats in de samenleving. De minister gaf aan dat ze gelet op het goede doel welke de stichting nastreeft positief is gestemd over het voorstel. Ze vroeg echter naar een uitgewerkt plan waardoor ze het ook aan de raad van de ministers kan overleggen voor eventuele goedkeuring.

error: Kopiëren mag niet!